jaja

hihi.. va roligt att susanne trodde min lägenhet var i solle! Hade nästan glömt bort min blogg så länge sen var jag inne här. Det känns som om det inte händer något i mitt liv men det gör det ju. Iaf lika mycke, lite, som innan. Det mesta i mitt huvud kretsar dock kring Toni och det känns svårt att skriva om honom, som att jag jinxar bort det då. Töntigt såklart, men så är är tonta mitt andranamn.

Han var i Sverige i veckan, första besöket. I mitt land, för första gången, och så åker han utan mig! Det kändes lite trist. Det är som att ju längre tid jag är hemifrån och ju mer jag lär känna andra kulturer och förändrar mig desto mer patriotisk blir jag. Jag skryter så om Sverige och saker jag aldrig reflekterat över innan... Jaja.. nästa gång får bli med mig. Och han åkte ju bara till skåne.. är ju knappt sverige..

Jag jobbar vidare på restaurangen och i maj börjar jag jobba i deras strandbar. Så det blir en sommar på stranden för mig. Blooooond o brun. Omjag inte hittar ett riktigt jobb innan förstås.. Men som jag fattar kanske jag måste bli lite mer ambitiös och faktiskt på allvar söka och inte bara tänka att jag inte har en chans att få ett jobb.. Bueno..  I sinom tid..

Nu iväg o träffa Arrate för en drink.. Har söndag o måndag off så det blir nice.. Påskmiddag med Toni imorgon och sen vill jag åka iväg på en dagsutflykt på måndag. Det är nyttigt med en liten paus från barca ibland