Jul

Jag kommer hem den 21 december och stannar över nyâr till den 4 januari. Jag hade köpt biljett med Sterling men det gick ju som det gick med det. Lyckades dock fâ biljetter med SAS till ett bra pris samma dagar sâ det ordnade sig iaf..

Sitter pâ jobbet och det gâr lika lângsamt som igâr, vi svär i kapp här..

Annars då?

Jo jag har det ganska bra här nere fortfarande. Jobbar och tränar och så har jag börjat gå ut lite mer igen. Jag hade en period då det inte alls kändes speciellt kul men nu har jag roligt ute igen. Mau öppnade en restaurang i torsdags och Sofia, Mayka och några fler jobbar så jag känner att det är det givna vinterhänget för mig. Grym mat, schysst bar och fina vänner, kan ju inte direkt be om så mycket mer.

Det känns som om jag vill sammanfatta vad jag gjort senaste tiden men jag tror jag struntar i det och kör på som vanligt. Idag har mitt huvud snurrat sig tokigt och jag har svurit högt över det lituanska språket. Fasen vilket jobbigt språk, det finns tusen olika typografiska regler och alla är helt ologiska. Dessutom så jobbar vi mot en server i sverige som har krånglat hela dan, hakat upp sig så att vi har jobbat i slowmotion.
 
Jag har en date på torsdag också =) Jag kan egentligen inte säga att jag är så jätteintresserad men jag som faktiskt blivit något av ett proffs på att säga nej tack (read - du kan dra åt ***) kunde inte hitta på några ursäkter när han frågade efter mitt nummer. Och när han senare ringde så lyckades jag heller inte dra mig ur och bara det gör mig lite intresserad. Han måste uppenbarligen ha någonting som gör att jag inte säger nej tack, nästa.. Vi får se. Uppdatering på torsdag.

min mail till er som ville ha den..

Aj, förlåt att jag inte svarat er! Här är min mail i vilket fall: [email protected] om ni undrar nåt om kursen på internationella skolorna.. Kort kan jag säga här att jag tyckte att det var en jättebra kurs och jag rekommenderar den verkligen för er som vill komma ner hit och förättra er spanska. Mycket bättre än en vanlig språkkurs.. Men skriv gärna om ni har några specifika frågor.