spotting

Det blev ju ingen movie såklart. Och det är inte första gången jag hör det här argumentet. "Men det är ju så jobbigt att hinna läsa." Det här säger då högutbildade smarta människor. Vafan.. Istället gick vi och drack varm choklad på ett riktigt gammalt ställe på Torrent de l'Olla. Tonis mamma brukade tydligen gå dit när hon var liten och Toni har druckit choklad där hela livet. Mysigt.

Förutom min Tv4spottning i lördags så såg jag i tisdags Sven Melander med dotter strosa runt på Calle Princesa. Vansinnigt lika varandra.

Nu har jag lovat bilder från lägenheten så här är de. Men de kommer i lite oordning. Tänk på att jag fortfarande saknar möbler och så.

    118092-116118092-115118092-114halltoak?mittrummittrumtonimarcel

Spanska töntar

Helt otroligt. Vi ska gå på bio men Toni och hans kompis vägrar att se en film på originalspråk. Och jag vägrar se en dubbad film på bio. Det verkar som om vi får göra något annat.

messi

Jäkla piss.. skrev just ett långt inlägg som försvann...

tar om det när jag kommer hem senare. Har som sagt varit lite osynlig här. Datorn har inte varit min vän om jag säger så.

Igår lekte jag o Toni privatchaufförer åt tv4 som var här för Real-Barca matchen. Det var kul. Och vi hann med att åka runt o sightsea lite också. Jag älskar att åka bil runt barcelona. Vi åkte upp till Tibidabo o kollade in Avinguda de Tibidabo 32. "Vindens Skugga" läs den! Jag vill bo där! Helt otroliga hus. De flesta såklart kontorsbyggnader nu men det fanns några som verkade vara familjehus. Annars ska jag inte klaga så mkt nu på boendet. Jag börjar verkligen känna mig hemma i min lägenhet, jag njuter av ljuset och solen på balkongen varje morgon. Måste bara fixa lite mer möbler och så.

Well.. måste springa. Det är söndag och jag vill hinna tvätta innan jag ska träffa toni. Vill åka på en utflykt någonstans idag.