Snö?

oooooooahh... Nu skiter jag i det här och åker till Glories marknad istället. Julklappar.. hahaha.. synd att jag inte har min symaskin här, då hade jag sytt grejer till alla.. Åhh.. När ska jag vinna de där 35 miljonerna man kan vinna på lotto här?

Tre dar kvar och jag kollar in väderrapporterna. Idag är Sundsvalls tidning bäst, där säger de att det blir snö till helgen!! Så hoppas hoppas. Mamma, du måste ta med mina vinterskor till sundsvall och vantar.

Nu som sagt, gamla grejer.

Kommentarer
Postat av: josefin

hej igen! blev bara lite nyfiken, du kommer väl inte fr sundsvall? det gör nämligen jag! å om det är dit du funderar på att flytta tillbaka så NEJ gör inte det!:) jag bor här nu, å visst det är ok, men ack så trist samtidigt. å ja jag hoppas verkligen på snö, men än så länge ser det mörkt ut. fast det var -3 grader imorse iaf!!/josefin

2006-12-14 @ 08:38:20
Postat av: magda

hej!! nej jag kommer inte från Sundsvall men jag pluggar där och min syster bor där nu! Men om jag flyttar tillbaka till sverige så blir det stockholm.. men men inte aktuellt just nu iaf.. skönt att höra att det är minus iaf!! Pappa sa att det nog blir snö på söndag! hoppas hoppas..

Postat av: magda

Pluggade.. inte pluggar.. trött idag..

2006-12-14 @ 14:41:25
URL: http://magdalenita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback